Akcija!

CARPET CLEANER

Original price was: 2.004,00 RSD.Current price is: 1.503,00 RSD.

SREDSTVO ZA PRANJE TEPIHA

Univerzalni niskopenasti deterdžent za čišćenje tepiha od svih vrsta prljavština. Univerzalno sredstvo sa malo pene namenjeno za čišćenje podova sa tepisima i tapaciranog nameštaja. Pogodan za čišćenje tkanine, velura, veštačke kože, plastike i stakla. Koncentrat se razblažuje u odnosu 50-150 g na 1 l vode. Sastav u koncentrisanom obliku koristi se kao sredstvo za uklanjanje mrlja, uklanja mrlje od vina, soka, krvi, itd.

Sastav:
≥30% voda, ≥5%, ali <15% neionski surfaktanti, <5%: EDTA so, natrijum hidroksid, organski rastvarač, mirisni dodatak, boja.

Način primene:
Prethodno očistiti površinu pomoću usisivača. Pripremiti rastvor i proveriti postojanost boje tkanine na neprimetnom mestu! Zatim ukloniti teške mrlje sredstvom za uklanjanje mrlja ili ovim koncentratom, ne razblažujući ga s vodom.

  1. Rastvoriti koncentrat u odnosu 50-150 g/L. Čišćenje se može vršiti i ručno i automatski.
  2. Usisivač ili ekstraktor obezbeđuje rastvor hemijskih agenasa na površini koja se čisti, koji se usisava zajedno sa prljavštinom.
  3. Za ručno čišćenje ili čišćenje pomoći usisivača, potrebno je naneti sredstvo na tepih, zatim pomoću četke stvoriti penu. Rastvor pene se zajedno sa prašinom i prljavištinom ručno usisa pomoću usisivača.

Tehnički list

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je prazna