СТ 10 – Šampon za pranje tepiha

4.956,00 RSD

Šampon za pranje tepiha

Superkoncentrovani deterdžent za prirodne, mešane i sintetičke tkanine tepisona. Sastav ne sadrži hlor. Idealan je za upotrebu kako na stacionarnim mašinama za pranje tepiha, tako i za ručno čišćenje pomoću rotacione mašine. Uz poštovanje temperature sušenja sprečava skupljanje tkanine i ne ostavlja tragove. Specijalizovani sastav neutrališe neprijatan miris i daje površini prijatan svež miris. Uklanja ulične, kućne, masne i druge nečistoće organskog porekla. Efikasan je u vodi bilo koje tvrdoće. Za najbolji i stabilni rezultat koncentracije rastvora, preporučujemo razblaživanje korišćenjem dozatora. Za profesionalnu upotrebu.

Sastav:
≥30% pročišćena voda; ≥5, ali ˂15% kompleksotvorci, anjonski surfaktanti, neionski surfaktanti; ˂5% organsko rastvarač, kaustična soda, mirisni dodatak.

Način primene:
Pre početka čišćenja potrebno je izvršiti suvo čišćenje tepisona pomoću usisivača. Ukloniti mrlje hemijskog porekla (po potrebi). Za upotrebu u mašinama za pranje tepiha koncentrat treba razblažiti u odnosu 10 g/l vode ili 1 l koncentrata na 100 litara vode. Izvršiti ciklus pranja, a zatim isprati vodom. Za ručno čišćenje pomoću rotacione mašine, koncentrat treba razblažiti u odnosu 15 g/l ili 1,5 l koncentrata na 100 litara vode. Nanesite na površinu tepiha pomoću raspršivača ili kante, zapeniti pomoću četke rotacione mašine. Ostatke šampona, zajedno sa nečistoćama, isprati čistom vodom. Nakon osnovnog čišćenja preporučuje se ceđenje i premještanje tepiha u sušionicu. Vuneni i viskozni tepisi se preporučuju za ručno čišćenje. Koristiti isključivo prema nameni!

Šifra: 125650 Kategorija: ,
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je prazna